TOP producten van KIS KAPPERS

Als kapsalon is het belangrijk om goede kwaliteit producten te gebruiken. Daarom hebben we gekozen van KIS voor Kappers. Hiermee hebben wij goede ervaring opgedaan en het is een mooi compacte lijn. KIS producten gebruiken wij bij uw behandelingen, maar u kunt ze binnenkort ook kopen in de eShop.

Het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling was maximaal haarherstel met een minimum aan verzwarende “cosmetische” filmlaagjes. Het eindresultaat is veerkrachtig, glanzend haar met natuurlijk volume, dat ook de volgende dagen nog goed zit. Speciaal voor de ontwikkeling van KIS is Kappers uitgeweken naar Amerika. Hier is het “Keratin Infusion System”, kortweg KIS, ontwikkeld.

Deze revolutionaire formule herstelt het haar van binnenuit. Alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, zijn verrijkt met dit unieke systeem. Kappers heeft de herstellende shampoos, kuren en stylingproducten speciaal in Amerika laten ontwikkelen en produceren. Deze producten garanderen maximaal haarherstel en ongekende creatieve mogelijkheden. Voor stralende kleuren met optimale houdbaarheid en veerkrachtige omvormingen moet je weer in Europa zijn. Hier heeft Kappers dan ook zijn haarkleuringen en omvormingen laten ontwikkelen en produceren. En ook deze producten bevatten natuurlijk het revolutionaire KIS. Kortom: met KIS haalt u het beste uit twee werelden in huis.

 

K-one

Ter aanvulling op KIS, hebben wij ervoor gekozen ons assortiment uit te breiden met 2care en 2style producten van K-one (K1). Deze, speciaal voor professionele kappers ontwikkelde shampoos en conditioners, zijn op basis van natuurlijke ingredienten en extra verzorgend. Daarnaast gebruiken we de stijl producten, zoals de haarlak, clay en wax, voor een perfect kapsel met een frisse geur.