Corona virus - update 6-mei

Gepost door: Ilona  Op: 06-05-2020   23:09

 

 

 

 

 

Beste klanten,

Het kabinet heeft besloten dat kappers weer mogen werken vanaf 11 mei.

Ik zal met iedereen contact opnemen die een afspraak had staan die ik vanwege de corona heb moeten annuleren. Om dit zo eerlijk mogelijk te doen, bel ik in volgorde van (afgebelde) afspraak.

Om het voor ons en jullie als klanten zo veilig mogelijk te houden, hanteer ik de volgende richtlijnen (zoals het ook is geadviseerd door de branch organisatie):
 - Totdat ik mijn vaste klantenkring heb kunnen helpen, neem ik tot nader order geen nieuwe klanten aan.
 - Indien iemand in een huishouden gezondheidsklachten heeft, moet de afspraak met minimaal 2 weken worden uitgesteld. Ik vraag u zodra iemand klachten krijgt, met mij telefonisch contact op te nemen.
 - Indien ikzelf gezondheidsklachten krijg, worden alle afspraken afgezegd.
 - Bij alle (be)handelingen worden handschoenen gedragen;
 - Alle gereedschappen zullen worden gedesinfecteerd aan het einde van alle behandelingen op 1 adres. Tijdens behandelingen leg ik gereedschappen op een wegwerp-handhoek op een tafel of aanrecht.
 - De kapmantel gebruik ik niet; elke klant krijgt een eigen wegwerp-kaplaken om.
 - Alle klanten wordt verzocht zoveel mogelijk online te betalen. Indien gewenst kan ik een betaalverzoek sturen.
 - Alle overige RIVM-richtlijnen zijn uiteraard van kracht (handen wassen, geen handen schudden, niezen in de elleboog, etc.)

Om de extra materiaalkosten te dekken vanwege de corona-richtlijnen, vraag ik 2,50 EUR bijdrage per huishouden per bezoek. Ik vraag u hiervoor uw begrip.

Met vriendelijke groeten Ilona